oh no! can't watch the movies! help?

Some threads are just too funny and deserve their place in the history of STF. Others remind us of sad times and others simply are a part of history of the site. Here is a collection of some of these.
Locked
codymarie

oh no! can't watch the movies! help?

Post by codymarie » Thu May 17, 2007 3:42 am

oh boy. yeah so...the movies won't play for me. I click the link(s) provided and it brings me to a 'page not found' page. grrrr. it does that with all the movie links. what's the problem im having?

Mr. Fido
Registered user
Registered user
Posts: 1170
Joined: Tue Jan 20, 2004 6:05 pm
Been thanked: 17 times

Post by Mr. Fido » Thu May 17, 2007 4:12 am

I've never heard of anything like it... Very weird... :?

ZiN
Donator
Donator
Posts: 1788
Joined: Sun Jun 01, 2003 10:32 pm
Been thanked: 42 times

Post by ZiN » Thu May 17, 2007 8:12 pm

I think you may have a virus because when I click on them they start playing.. what are you computer specs? have you spoken to your IT guy?

Zewarrior
Registered user
Registered user
Posts: 722
Joined: Sat Oct 04, 2003 2:05 pm
Been thanked: 4 times

Post by Zewarrior » Thu May 17, 2007 8:17 pm

It'll only work if you have DAP, Flashget and Getright running simultaneously. Ignore the noob comments above! 8-)

Edit: OMG a spelling mistake!
Last edited by Zewarrior on Thu May 17, 2007 10:18 pm, edited 1 time in total.

wmboos
Registered user
Registered user
Posts: 263
Joined: Wed Aug 27, 2003 7:02 am

Post by wmboos » Thu May 17, 2007 8:45 pm

Mr. Fido wrote:I've never heard of anything like it... Very weird... :?
For real? I would have thought ....................well, never mind. I was rooting around in the "trash" and found something that might pertain to the question at hand, but was totally off. There is a link somewhere on this forum that explains this, but for the life of me I can't find it. Have you tried looking around the forum? Maybe you'll come accross it. I really don't have that much time to spare right now, so if you're still looking tomorrow, I'll give it another look. :roll: :roll:

codymarie

Post by codymarie » Thu May 17, 2007 9:13 pm

i cant find anything :?: :(
the page it brings me to says "invalid syntax error"
Last edited by codymarie on Thu May 17, 2007 9:16 pm, edited 1 time in total.

Crashst3r
Registered user
Registered user
Posts: 214
Joined: Wed Dec 27, 2006 10:38 pm
Been thanked: 1 time

Post by Crashst3r » Thu May 17, 2007 9:15 pm

I would like to say i know what your on about but i have no clue... Anybody able to enlighten me??

TheAnomaly
Donator
Donator
Posts: 2250
Joined: Fri Sep 12, 2003 8:24 pm
Been thanked: 3 times

Post by TheAnomaly » Thu May 17, 2007 9:23 pm

Crashst3r wrote:I would like to say i know what your on about but i have no clue... Anybody able to enlighten me??
It all depends what kind of cable you have. You need to be using a red or blue cable to be compatible with this site. Grey or any other color won't work.

Mr. Fido
Registered user
Registered user
Posts: 1170
Joined: Tue Jan 20, 2004 6:05 pm
Been thanked: 17 times

Post by Mr. Fido » Thu May 17, 2007 9:24 pm

codymarie, do you have a spell checker? if you got a syntax error, maybe you need to check your grammar and spelling.

wmboos
Registered user
Registered user
Posts: 263
Joined: Wed Aug 27, 2003 7:02 am

Post by wmboos » Thu May 17, 2007 9:46 pm

Now I remember! I saw it in a staff members signature! But I can't think of whose it was.

Mr. Fido
Registered user
Registered user
Posts: 1170
Joined: Tue Jan 20, 2004 6:05 pm
Been thanked: 17 times

Post by Mr. Fido » Thu May 17, 2007 9:58 pm

Hey don't you ruin the party again! I have mod powers and I'm not afraid to use them!

Crashst3r
Registered user
Registered user
Posts: 214
Joined: Wed Dec 27, 2006 10:38 pm
Been thanked: 1 time

Post by Crashst3r » Thu May 17, 2007 10:01 pm

Oh god.. I know i'm not inputing into this but WTF is everyone on about and TheAnomaly with his red or blue but not grey :|

lukyedy
Donator
Donator
Posts: 32
Joined: Tue Nov 30, 2004 9:20 pm

Post by lukyedy » Thu May 17, 2007 10:22 pm

are you sure that it's not because of your isp, I know some people from aol have trouble with the files :?

also anom, I think you are wrong with the cable, as mine is definitely yellow :o

ZiN
Donator
Donator
Posts: 1788
Joined: Sun Jun 01, 2003 10:32 pm
Been thanked: 42 times

Post by ZiN » Thu May 17, 2007 10:23 pm

I think that Stoepsel may have something to add to this, he is our resident gigolo so perhaps he can muster something up which explains it all.

Mr. Fido
Registered user
Registered user
Posts: 1170
Joined: Tue Jan 20, 2004 6:05 pm
Been thanked: 17 times

Post by Mr. Fido » Thu May 17, 2007 10:27 pm

True. He's concise yet effective in his troubleshooting assessment procedures...

.:jOe:.
Donator
Donator
Posts: 352
Joined: Tue Dec 28, 2004 1:46 am
Been thanked: 2 times

Post by .:jOe:. » Fri May 18, 2007 10:24 am

Don't listen to these guys they are having you on. :wink:
You need to call your ISP and ask them to allow you to download the pirated movies online. They will then contact the MPAA and provide them with your details. In a short time they will contact you with your downloading pack and installation CD. It doesn't cost much, but you will need to provide them with your credit card details and licence number.

Then just install Windows Vista, upgrade to an Intel Core2 Duo with 6GB of RAM, and the movies will play once you click on them.

Then again, there is an easier way that the others have been hinting too....... :P

TheAnomaly
Donator
Donator
Posts: 2250
Joined: Fri Sep 12, 2003 8:24 pm
Been thanked: 3 times

Post by TheAnomaly » Fri May 18, 2007 6:07 pm

Can someone trash this already? It's starting to smell.

Mr. Fido
Registered user
Registered user
Posts: 1170
Joined: Tue Jan 20, 2004 6:05 pm
Been thanked: 17 times

Post by Mr. Fido » Fri May 18, 2007 6:46 pm

No way, this is going to classics!

Locked

Return to “Classics!”