Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

New User? Read This Forum First! Latest site updates here also.

Ads are back. No redirecting ad though. Make sure you report any issues.

rainbow326
Newly registered user
Newly registered user
Posts: 3
Joined: Wed Apr 01, 2015 7:55 am

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by rainbow326 » Wed Feb 10, 2016 1:12 am

Yes indeed, the forums did switched off yesterday and I also got the following message at some point

''This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.''


Now everything is back to normal :samurai

----
The forum was intentionally switched off for maintenance on Feb 08, 2016 and despite the message nothing was "suspended".
That is simply the default server message when the forum is switched off.
So of course "everything is back to normal", as the forum is now switched on. :}
~momijigari

DivXForDummiesCA
Newly registered user
Newly registered user
Posts: 1
Joined: Sun Aug 07, 2011 11:36 pm

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by DivXForDummiesCA » Sun Nov 13, 2016 7:39 pm

Hi,

I tried to reset the password for my other sharethefiles.com account but haven't received the email yet.

Is resetting PW's working? Thx.

TheAnomaly
Donator
Donator
Posts: 2412
Joined: Fri Sep 12, 2003 8:24 pm
Been thanked: 2 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by TheAnomaly » Thu Jan 12, 2017 1:08 am

Is it just me or has the stylesheet/theme for phpBB been set back to default?

User avatar
momijigari
The Big Cheese
The Big Cheese
Posts: 6187
Joined: Tue Jan 29, 2008 10:36 am
Location: The Twilight Zone
Been thanked: 6042 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by momijigari » Thu Jan 12, 2017 1:13 am

TheAnomaly wrote:
Thu Jan 12, 2017 1:08 am
Is it just me or has the stylesheet/theme for phpBB been set back to default?
hey TheAnomaly, the theme is currently not compatible with the forum software version.
For more information, please check this topic:
viewtopic.php?f=9&t=268285

dannalboon
Registered user
Registered user
Posts: 317
Joined: Mon May 21, 2007 11:27 pm
Has thanked: 3 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by dannalboon » Fri Feb 09, 2018 12:38 pm

I have had to sign in all but 1 time in the last 5-6 times. I have deleted cookies, etc but the problem is persisting. Dunno if it is worth mentioning but there you go ;-)

teddy4
Registered user
Registered user
Posts: 23
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:35 am
Has thanked: 28 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by teddy4 » Fri Feb 09, 2018 1:52 pm

dannalboon wrote:
Fri Feb 09, 2018 12:38 pm
I have had to sign in all but 1 time in the last 5-6 times. I have deleted cookies, etc but the problem is persisting. Dunno if it is worth mentioning but there you go ;-)
It's not just you.

Started yesterday.

User avatar
MrX
Donator
Donator
Posts: 274
Joined: Wed Aug 15, 2007 5:45 pm
Location: Here, There and Everywhere
Has thanked: 54 times
Been thanked: 501 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by MrX » Fri Feb 09, 2018 3:23 pm

I'm noticing this too.

vinny939
Registered user
Registered user
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 5:51 pm
Has thanked: 229 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by vinny939 » Fri Feb 09, 2018 3:41 pm

I'm being logged out just as fast as I log in

OneApi
Registered user
Registered user
Posts: 18
Joined: Thu Mar 30, 2017 1:04 pm
Has thanked: 1368 times
Been thanked: 3 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by OneApi » Fri Feb 09, 2018 3:50 pm

Try the https instead of the http connection...

vinny939
Registered user
Registered user
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 5:51 pm
Has thanked: 229 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by vinny939 » Fri Feb 09, 2018 5:11 pm

I'm using https, anytime I change page or open up a new tab I'm being logged out at the moment.

User avatar
MrX
Donator
Donator
Posts: 274
Joined: Wed Aug 15, 2007 5:45 pm
Location: Here, There and Everywhere
Has thanked: 54 times
Been thanked: 501 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by MrX » Fri Feb 09, 2018 7:56 pm

Actually that https option is doing the job nicely for me now.

teddy4
Registered user
Registered user
Posts: 23
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:35 am
Has thanked: 28 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by teddy4 » Fri Feb 09, 2018 8:23 pm

Changed my short cut to HTTPS and it's back to normal too

moeke
Anime Moderator
Anime Moderator
Posts: 6967
Joined: Sun May 03, 2009 9:15 am
Location: somewhere in the anime world
Has thanked: 110 times
Been thanked: 50 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by moeke » Fri Feb 09, 2018 9:36 pm

same for me the last 2 days had to log-ing every time i visite .also changed my short cut to HTTPS and working fine again

sukumar_n29
Registered user
Registered user
Posts: 12
Joined: Sat Apr 07, 2007 6:17 am
Location: Down Under

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by sukumar_n29 » Sun Feb 11, 2018 7:51 pm

OneApi wrote:
Fri Feb 09, 2018 3:50 pm
Try the https instead of the http connection...
Works for me! Thank you

User avatar
momijigari
The Big Cheese
The Big Cheese
Posts: 6187
Joined: Tue Jan 29, 2008 10:36 am
Location: The Twilight Zone
Been thanked: 6042 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by momijigari » Sun Feb 11, 2018 9:01 pm

Anyone logging into any site should always be using https, so it's strange to see that some of you aren't.
If you're not aware that not using encryption is bad, installing this browser extension might be a good idea:

https://www.eff.org/https-everywhere
https://en.wikipedia.org/wiki/HTTPS_Everywhere

scififan
Donator
Donator
Posts: 92
Joined: Thu Mar 30, 2006 10:05 pm
Has thanked: 1 time

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by scififan » Mon Feb 12, 2018 3:29 am

Hi
Recently this happened.
I have to log in each time I visit the site.
The auto fill features have stopped working.
I have clean the auto fill and answered yes to save password, as per normal
Is any body else having this problem?
Any idea how to fix ?
tx
Last edited by momijigari on Mon Feb 12, 2018 3:40 am, edited 1 time in total.
Reason: Topic moved and merged. Perhaps any of the previous posts on the subject will help?

CheGuevara
The Governor
The Governor
Posts: 409
Joined: Sun Jul 16, 2006 9:00 pm
Location: USSR
Been thanked: 7 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by CheGuevara » Mon Feb 12, 2018 4:41 pm

Should not be an issue any longer.

^Rogue^
Registered user
Registered user
Posts: 408
Joined: Sat Jan 01, 2005 1:24 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 492 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by ^Rogue^ » Mon Feb 12, 2018 9:02 pm

Yep, working now.

OneApi
Registered user
Registered user
Posts: 18
Joined: Thu Mar 30, 2017 1:04 pm
Has thanked: 1368 times
Been thanked: 3 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by OneApi » Mon Feb 12, 2018 10:39 pm

momijigari wrote:
Sun Feb 11, 2018 9:01 pm
Anyone logging into any site should always be using https, so it's strange to see that some of you aren't.
First you get on the site, second it's interesting so you make a favorite, http for that's how you got there. You keep the favorite as it is until trouble and see that after logging in it's suddenly https and you must logging in a second time......

machina
Registered user
Registered user
Posts: 20
Joined: Sat Mar 11, 2006 5:38 pm
Location: omnicron persei 8
Has thanked: 15 times

Re: Problems with the board? Trouble signing in? Report here!

Post by machina » Sat Feb 17, 2018 2:09 pm

FYI: My bookmark in FF refers to http://sharetehfiles.com/forum/. It redirects to https://sharethefiles.com//forum/ (double slash) which results in 404 errors for all scripts and css files. That was an easy fix for me. I just changed the bookmark but maybe you could fix the redirect to make it easier for other users.

Thanks for the good work.

Post Reply

Return to “Announcements”